actief-in-noordwijk.nl
[startpagina] [nederlands] [deutsch] [english]- Sport - Natuur - Cultuur - Vakantie -Noordwijk en omgeving. Meer dan strand & zeewater!

Noordwijk geeft u een groot aantal mogelijkheden om uw grote vakantie, midweek en/of weekend op te waarderen. Niet alleen (fijn) luieren aan strand. Door de ligging aan de kust en midden in de Randstad zijn veel activiteiten en culturele bezigheden onder handbereik.

Noordwijk ligt aan de zogenaamde Noordzee-route. Bekend bij fietsers en wandelaars. Langs de kustlijn wandelen of fietsen kan bijna niet fout gaan. Maar even weg van de kust, naar natuurgebieden, historische en culturele plekjes is het fijn om de weg gewezen te worden. Informatie over het ontstaan van Noordwijk, Leiden, Den Haag, de Bollenstreek en de Oude Rijndelta. 2006 is het herdenkingsjaar van de geboorte van Rembrandt in 1606. Leiden pakte dit groots aan. Een bezoek aan de geboorteplaats van Rembrandt en de plekken waar hij gespeeld, geleerd en gewerkt heeft is één van de attracties van het toeristenseizoen.

U bent van harte welkom in Noordwijk en omgeving.
Getekend Leo Hooijmans --


Informatie over wandel- & fietstochten --
Informatie over Noordwijk --
Informatie over aangesloten hotels en contactinformatie --

Alle getoonde foto's staan in het digitale fotoboek 'Noordwijk in vogelvlucht'. --
Zie ook presentaties via YouTube. --


top --
2005-10 Het laatst gewijzigd op 2 december 2008

mail naar webmaster

[ overzicht webpaginas ]